BUZZADOR

Hej!

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är muko):
www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=muko>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=muko</a

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
www.buzzador.com?refstr=muko&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=muko&lang=SE</a>

                                             


Mer före o efter bilder

Middagen idag blev lax. Receptet fick jag av en fiskhandlare :)
Sudden blev klippt trots allt ikväll. Fast bara tassar o lugg. Blir ett tag med maskinen i morgon på nos o öron. Hans päls växer som ogräs. Ett skönt mjukgörande bad ska han ochså få imorgon.
hundvakt

Har passat Snobben idag, vilket inte är något svårt. De sköter sig själva under de timmar han är här.

                     
Jag fick en Orchidè som tack, vilket jag så klart belv glad för. Theo fick Fingerfigurer, som svärmor blev tipsad om, av Amelie, hihi. Inget dumt tips, de är riktigt söta o Theo kommer säkert tycka dom är jätteroliga.
BARNSLIG NATTEN Påslakan 1 örngott för spjälsäng flerfärgad Påslakanlängd: 125 cm Påslakanbredd: 110 cm Örngottslängd: 35 cm Örngottsbredd: 55 cm
Även detta söta påslakanset
TITTA DJUR Fingerdocka blandade färger
Hur söta som helst....Nu ska jag titta till laxen i ugnen.
                      

Idag upptcäkte jag att vi hade visst en trädgård

Har inte kunnat ägna någon tid alls till trädgården den sista tiden. OCh nu när det regnar, ännu mindre tid. Men idag när jag egentligen skulle ut och se om vi hade några bär, så började jag luka och klippa ner övervuxna växter.

Det är så illa att man knappt ser olikheterna på före o efterbilderna. Jag har bara dragit igenom det grovsta. Vill inte gå in med detaljpill när jag är själv hemma och har Theo som under tiden sov middag. Men jag riktigt "skövlat" bort flera sopsäckar fulla.

"Ört-lådan. Lavendel, Salvia, Mint, Mynta, rocculasallad, attackerade jag med
sekatören.

Dhaliorna är enormt grova och stora i år, fick ta den stora sekatören till de grova stammarna.
Blåsten har knäckt de flesta stjärlkarna som var närmara två meter höga. Fick ta in lite blommor..

Hade inte tillräckligt med Björnbär till en paj, får vänta lite till. Daniel får ta äppelpajen som blev kvar sen igår, det skadar inte att jag står över FATISKT, jag har depåer....


Detta året har inte varit ett bra år för vår trädgård. Våra Cox Orange är maskätna. Vindruvorna har inte velat alls i år. Rabarberna i o för sig har jag kunnat ta mycket av. Jordgubbarna har väl varit lite så där...bigaråerna har vi inte sett nån skymt av heller.
Är det den kalla vinterns fel eller? Kanske äpple o Bigaråträdet gjort sitt och behöver huggas ner. Misstänker det.
Jag är sugen på att köpa ett nytt äppleträd ett ympat, med olika sorter på. Tror Annie o Andreas har ett sådant.Vacuum-påsar


Har vi köpt idag. Faktiskt. För att skapa bättre förvaring till Theos alla urväxta kläder och kanske skydda dem bättre.


                                                               
Vi har ochså kommit med i en Drikki Buzzador kampanj. För att just testa denna dryck. Theo gillade inte den, han klöktes. Men han ska få den kylskåpskall nästa försök.
Någon som har barn som vill testa? Jag ska inte vara lika förhastad denna gång och bara lova bort produkter utan att tänka på hur fan jag ska kunna leverera dom till folk haha. Det får ju bli folk i min omedelbara närhet som kan få prover hehe.

                  
Det ser knäppt ut, men det bryr jag mig inte så mycket om. Theo somnade på vår promenad och det blåste som fan ute. Då var det hur bra som helst att bara kunna fälla ner hela suffleten över han så han låg där i en mysig skyddad bubbla hehe.
Man kan säkert göra det med andra vagnar med, men Emmaljunga har rätt stora suffletter.
Vi ångrar inte en sekund att vi köpte en Emmaljunga Nitro City. Att man inte kan köra med den i lite tuffare underlag är skitsnack. Låser man bara framhjulen går det hur bra som helst. Visst var det jobbigt i den värsta blötsnön i vintras eller i jättehögt gräs typ.
Det enda negativa är att man har svårt att komma åt korgen under till, bökigt att lägga nått i korgen eller ta ut.
Vagnen är ser så ombonad o skön ut att ligga eller sitta i så man avundas nästan Theo. Vi kunde börja med sittdelen tidigt eftersom man den har fullt liggläga o tre hack till. Samt att den är vänd mot oss.
Kontrasterna mellan de små framhjulen o den stora suffletten kan få vagnen att se lite lustig ut, men vilken vagn ser inte lustig ut nuförtiden?
Vissa vagnar ser helt groteska ut haha.

                 
Detta är nog det fulaste jag sett, ursäkta mig. En blandras mellan golfbag och kundvagn-var stoppar man i femman?

                                  

                
På tal om gräsliga saker hittade jag denna gräshoppa på köksgolvet igår kväll. Daniel fångade den i ett glas o då vågade jag glo närmare på den. Rätt så imponerande ändå, med sitt huvud som den vrider o vänder på. Naturligtvis släppte vi ut han, vi dödar inte om det inte behövs, inte ens spindlar. Men däremot grillar vi många flugor om dagen med el-flugsmällaren hahaha
Det ringde på dörren

Precis när jag gått upp och hade jagat fatt i en tröja, ringde det på dörren. Men ingen där. Har för mig det hänt förr, när det blåst. Att ringklockan för spel. Ologiskt men har ingen annan förklaring.

Riktig höst idag. Blåser, med solstrålar som tränger igenom lövverken  träden ibland. JAg gillar hösten men inte det som kommer efteråt. Men denna vintern hoppas jag på snö! Jag som aldrig hoppats på det förr. Men nu har vi ju Theo. som ska få åka pulka o leka med snön.
Han kör runt här i gåstolen. Snabbt går det. Men han kommer inte utanför storarummet. Nivåskillnaden mellan hallgolv o storarummet sätter stopp för det.

Kan inte släppa detta med dörrklockan...


                           


3 städprodukter

Om ni hade varit tvugna att endast ha 3 "städkemikalier", vilka hade ni valt?

I nuläget hade jag nog valt:

Cilit Bang
Ajax Wipes
Grumme såpa citron

Jag har tröttnat på att svepa runt med hår (mitt hår), när jag städar badrummet. Att skölja o skölja o skölja trasan. Jag har börjat använda wipes istället. Torka o släng. De är billiga på ÖB.JAg städar badrummet idag, från väggar till golv. Våtrumstapeten är full med tvålrester o stänk från bla Suddens slemmiga "mosse"=nos/mun.
JAg blev avbruten då o då o nu helt plötsligt sitter jag här, fast Theo sover.JAg borde fortsätta istället för att sitta här. HAr dragit ut badkaret o ska torka där med Wipes. ÖRK .

     

BUZZADOR

Jag fick nyss ett mail. Jag var INTE med på uttagningen till Sensodyne kampanjen. Hoppas jag kommer med på nästa erbjudande.


Vad är det som händer med en ibland??

Plötsligt får man ett sånt behov av att rensa, kasta, sortera omorganisera i ens hem. Kanske tur att man blir så konstig emellanåt, man borde få ork till det oftare.

Jag fattar ju att vårt hem inte är "bebis på vift" vänligt. Tiden går fort o vips så börjar Theo krypa och ställa sig upp mot möbler, dra ut lådor osv. Därför behöver en del möbler bytas ut. Vissa grejer, så som kemikalier, rengörningsmedel o annat flyttas till oåtkomliga ställen.

Började rensa idag....i sovrummets garderober. Mycket av mina kläder ligger nu i påsar i hallen o väntar på UFF kontan. Kläder som hängt oanvända alltför länge.

Har inte hunnit klart så mycket idag. Vilket är frustrerande. Nu sover ju T, så då kan man ju inte greja därinne.

En del prydnadsgrejer som har ett litet mått av minne o affektionsvärde, har jag klarat av att lägga i diverse pappkassar som ska lämnas till loppis.

Fast det gått 13 år sedan mamma dog, har man kvar henne i lite kraffs härhemma. Sånt man egentligen hatar. En del har jag plockat ner nu. Gjorde inte lika ont som jag trodde, dock har inte kassen lämnat hemmet än..Att man fungerar så, att man desperat försöker hålla kvar en älskad person i saker. Men det är ju det enda man kan göra, samla minnen. Men jag kan ju för bövelen inte ha kvar saker i hela mitt liv, just för den sakens skull.

Arvegods är rätt jobbigt ochså. Jag ska aldrig mer ta emot arvegods i form av prydnader o dukar. HAr en porslins Basset hund här...som jag vill göra mig av med men.....det går nog inte.
Det känns skönt att rensa ut. Men jobbigt. T börjar redan intressera sig för vitrinskåpet......finns det lås anordningar som är bra till dörrar o lådor? Får glo på Ikeas hemsida.

Theos gamla babygym/matta, tvättade jag i maskinen, den blev hur fin som helst. Tur den gick att tvätta för den var inte najs. En del vita visit kort från Theo fanns där. Sen ska den packas in i sin påse o stuvas undan. Konstig känsla hehe.  Det var inte länge sen man sa att han var för liten för att ligga på golvet.


basset hound figurine


Tycker ni inte jag ansträngt mig, med fotograferingen av hunden? Hehe..nä denna googlade jag, den vi har är fulare

                          

LEKMATTAN

Idag köpte vi lekmattan på Babyproffsen.
                  
Det var nog allt ytligt jag hade att komma med idag/kväll. För det är ju just vad denna bloggen går ut på, att bara visa o prata och visa saker som är rätt opersonliga.  Svårt--men kul.MAT och Shampo

När D kom hem kunde jag äntligen göra middag, jag var vrålhungrig. Det blev kycklingfilégryta.
I den har jag :

2 Gula lökar
2 äpple
4 ananas skivor
1 liten röd paprika
1 burk kokosmjölk

Olika sorters curry. Grön Curry, orientalisk Curry o en till. Annars tar jag bara "Vanlig" Curry, men nu hade vi ju alla dessa spännade sorter hemma.

Salt och vitpeppar har jag ochså i. JAg snålar inte på kryddorna, det ska smaka. Kokosmjölken neutraliserar smaken ochså rejält, precis som Creme Fraische.

Stek den hackade löken o paprikan. Samt äpplebitar och kycklingbitarna. Krydda. När det är riktigt genomstekt , häll i kokosmjölken. Och sist ananasen. Småputtra på svag värme under tiden riset kokar 20 minuter.

Till efterrätt, blev det choklad grädde o fruktcocktail o annanasringar. Det blev ju ananas över sen middan.

Jag vispade grädde o hade i socker o kakao. Jag var nog helt tömd på energi. Jag brukar annars inte bli sugen på efter rätter.
                           


Igår fick jag ett madrasserat kuvert. Tänkte va i h*''te är detta. Och så var adressen handskriven
Ja just det. Det var ju från Viskadalens djurklinik. Suddens schampon. Tack vare dessa schampon
kan jag hålla hans hud i  bra skick.
Ohh bara för de samma....

Gjorde jag lite mat till Theo

2 potatis
2 morötter
1 kycklingfilé


Lite kryddpeppar, smör, vatten o vitpeppar.

Kokade o mixade.

En portion till kvällsmat o en portion till frysen.


Roliga små "presenter"

Man hade sina funderingar om det mesta när man väntade barn. Blöjor? Mat? Osv. Redan på BB förstod man att man inte behövde bekymra sig om att INTE få information och hjälp. Två fulla kassar med allt från blöjor, till salvor, mjukdkur osv.

När man kom hem fortsatte det genom posten. Var o varannan dag fick man blöjprover, information, bra informationsblad och små böcker.

Jag fattar väl jag ochså att dessa företag tjänar på denna reklam och det är helt okej.
JAg tycker det är skoj att få lite grejer hemskickat.
Igår kom detta...på pricken till hans sexmånadersdag- som är IDAG :)

                      
Gröten är redan introducerad för länge sen. Men det är väl ok med en extraportion om man ska iväg till någon.


VATTNET I ÅHUS

Det är rätt skrämmande. Att det FORTFARNADE är problem med dricksvattnet i åhus o omnejd och att de INTE kan finna orsaken!!! Det är rätt skrämmande. Man tror att man är så trygg och säker och tror att vattnet från kranen ska vara perfekt. Och det värsta är att man förmodar att "de" kollar upp vattnet jämt o ständigt o alarmerar så fort det är fara . MEN vad jag förstått, fick väl inte Åhusborna veta detta med en gång.

 Experter säger att detta kommer bli allt vanligare. Med vattenproblem. De skyller på klimatförändringarna. Vi kommer nog mer o mer råka ut för sådant här, ja. Och annat som vi tar för givet. Tänk som man beter sig om man blir utan el, en liten stund? Man blir ju helt handlingsförlamad. Skrämmande.


SENSODYNE RAPID

Ska kanske snart få hem ett paket med Sensodyne Rapid. Någon som vill få tuber med tandkräm för att prova?

                                                     


VÄLKOMMEN TILL EN YTLIG BLOGG

Jag saknar att blogga. MEN jag ska hålla mig till ytliga saker. Som inredning, kläder och prylar.
SÅ...då kör vi.
Idag var vi rörande eniga om att T behöver en lekmatta. Filten är inte bra. Den korvar ihop sig. Babygymmet rymmer han från. Det blir nog en picknickmattan från LKC. Eftersom vi inte hittar någonannanstans. Tips? Förutom Ikea o inte pris över 300

                  Babygym Lekmatta - I love big mat

Var man köper denna matta blev jag inte klok på men den var ändå för dyr.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0