Hösten

Hösten har sin tjusning, en sådan här dag, fast det blåser, tycker jag om. Har varit i trädgården och slitit , men det syns inte att jag varit där. Räfsat upp gammalt nertrimmat gräs,ogräs,buskgrenar , plast, ciggarettfimpar jäms med staket. FYFÖR INIHELVETE vad jag hatar rökare just DÅ!!

En del skjuter bara iväg sin fimp när de besöker husägare ochså, gärna ut på gatan, för där tror de att en tomte städar eller någon. När jag rökte försökte jag åtminstone gömma fimpen, in med den i en stor buske eller nått.

Jag är chockad och förvånad och besviken över min kropp. Att den inte själv kan ställa sig till rätta, att den inte själv kan få kilona att "rinna av". Allt börjar med en tanke. Allvarliga tankar. Så slutade jag röka ochså, tanken om en bebis i magen var tanke nog. Nu tänker jag, att det är dags att skärpa sig. Slut med fjanteriet. Nu måste kosten ändras och motion komma till.

Men det krävs ork och motivation och ett mål. Mitt mål är väl först o främst att må bättre, göra mitt bästa för att leva och hålla mig frisk längre. Mitt andra mål är KLÄDER! Jag vill kunna shoppa igen .

                                 


RSS 2.0