Mera bakNutella muffins före o efter gräddning


Julafton i morgon ja. Hoppas det inte blir för stimmigt och spänt. Ska bli roligt med Theos första jul.
Hoppas tomten ger ett gott intryck på han hehe. Kul o träffa Daniels morfar ochså.
Nästa år kommer det bli ännu roligare.

Dan före dan före dopparedan

                        

Testade att göra dammsugare för första gången idag. Det blev gott. Och jag ska göra fler. Men då kommer jag vara noggrannare, så de blir lite snyggare. Men de ska vara små, så man kan äta dom som julgodis, hade jag tänkt.
Muffins, men gladdit gojs i, nöt toppar och Cocostoppar år ochså kakor jag ska göra. Men i morgon.

Nu lägger jag mig nog i soffan. Är förkyld med allt vad det innebär.


Pysseldag/kväll hos Theos kusiner

JAg är ingen "pysselmänniska". Man anser sig inte ha tid och ork att dra fram en massa grejer och sitta o pilla med när man kan köpa färdigt . Och tålamod har jag inte heller.

Men när man nu fick offra sig lite så var det ju skitkul att göra en krans, till exempel. Inte alls så svårt som jag trodde heller. Man skulle kanske gjort egna kransar till föräldrarnas grav.

Göra söta lyktor av sockerbitar var ju ochså "fiffigt". Kanske säkert hur vanligt som helst att man gör? Men jag är inte alls med i svängarna när det gäller sånt här. 

Daniel svängde ihop en hjärtkrans o jag en rund. De torkade frukterna luktade så gott och riktigt juligt.

När Theo blir äldre kommer jag så klart att göra lite sånt här med han, så får vi se om han tycker det är kul.

RUSTA!!!!!!!!!!

Jag påstod att jag handlat julsakerna på JYSK. Men det var ju RUSTA! Jag är så snurrig....tur man inte "sammarbetar" med diverse instanser, som är så himla populärt i bloggvärlden nuförtiden :)


Varma lavastenar


Fick en fin present av Daniel när jag fyllde år. Helkroppsmassage med lavastenar. Hade tid kl 13 idag. Kl 15:30 var jag färdig! I två och en halv timme har det masserats, tror inte hon missade en endaste muskel. Helt underbart var det.

Var lite orolig för det här med stenarna, att det ska brännas. För det första, lade hon inte stenarna direkt på huden. Jag hade tre lager handdukar på och sen stenarna. Och det värmde verkligen igenom alla lagrerna, så att hon fick flytta på nån sten till och med. Men det skönaste var att bli masserad av stenarna! Hon höll stenarna i händerna och massageolja och strök längst med muskelpartierna med dom, jätteskönt!
                                   Massören finns i Åhus: Äspet massören   Inga-Lena Brandstedt.

Jag känner mig rätt marinerad av alla oljor som användes. Fick även en lektion om bra och dåliga produkter. Vi snackade om bebishud och barnoljor........det var inte rolig information man fick där haha. Jag ska köpa Coops barnolja hädanefter även änglamarks. Man ska inte köpa oljor med paraffin i, det använder man till bilvaxning och inte människohud, fick jag veta. Men men, tror inte någon bebis mår dåligt precis av barnängens oljor, eller alla de kända märkena man tror sig använda med gott samvete. Veledas oljor var okej. Men skulle man rätta sig efter allt, så hade man inte vågat använda något. Men aldrig att jag misstrott barnängens o Dr johnssons o Natusan.Fick en ögonbryns vaxning ochså. Inte en sådan så jag fick formade och smala bryn, utan bara lite emellan. Det var egentligen inte meningen att det ochså skulle göras, så hon visade bara lätt hur det känns och kan se ut.

Lymf dränage massage, lät intressant ochså.. massa slaggprodukter som samlas i lymfarna...man blir hypokondriker för mindre.

Men jag fick bekräftat att mina muskler mår inte bra, de få som finns. Och jag var rätt öm i musklerna i överarmarna.

Nu är jag trött, och skulle egentligen vilat en timme, enligt ordination från Inga-Lena. Men skönt var det !!


RSS 2.0