Längesedan

Det var längesedan jag bloggade. Och då har det varit rätt opersonligt. Eftersom jag är en av många som inte känner att det håller i längden att lämna ut sig själv och sin familj till alla som är intresserade av att läsa. Och skulle man skriva något som inte alla håller med om, kankse man inte klarar av kritiken man får, så då låser man antingen bloggen och lämnar ut lösen till alla som frågar. Vad är skillnaden? Till slut låser man bloggen helt, eller så öppnar man upp den helt igen. Och så rullar det på.

Jag läser själv en del bloggar och jag beundrar de som är proffsiga nog till att stå emot och inte ta till sig av dumma kommentarer. Oh som orkar hålla ångan uppe och fortsätta mata folk men information och bilder.


SKÖNT att julen är över. SKÖNT att granen blev utkastad i dag. Den var verkligen ledsen. Grenarna hängde ända ner till golvet och tappade kula efter kula, eftersom grenarna blev allt lägre och lägre, haha.

Vi köpte en "vanlig" gran i år, för att se om Theo kunde låta den vara. Hade han vält den på fem röda hade det varit onödigt med en fin kungsgran. Men han rörde inte den så värst mycket. Kan ju bero på att den sticks. Och det gör ju inte kungsgran har jag hört.

Vad hade ni för gran i år? Plast? Vanlig? Eller ingen kanske?Vi införskaffade granen rätt tidgit ochså. Men den orkade över julen i varje fall, haha.

Jag hörde något intressant om julgranar. Att de huggs redan i oktober? Och inte ens i sverige. Jag trodde granarna kom från svea-rike och att de var rätt färskhuggna när de såldes faktiskt. Jaja, man kan ju inte veta allt.

Kommentarer
Postat av: Annie

Vi hade kungsgran i år. Brukar bli det för en barrar inte. Katterna är ju experter på att asa barr runt huset ;)

2012-01-05 @ 13:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0